Valabilitatea ITP si valabilitatea RCA nu se prelungesc pe perioada starii de urgenta impusa de pandemia Covid-19

Valabilitatea inspectiei tehnice periodice (ITP) a masinii nu se prelungeste, a precizat Grupul de Comunicare Strategica in contextul unor clarificari privind restrictiile de circulatie pe perioada starii de urgenta.

”Nu se prelungeste valabilitatea ITP, conform deciziei Registrului Auto Roman. Deplasarea pentru efectuarea verificarii ITP la statiile agreate se poate realiza, fiind considerata activitate pentru acoperirea necesitatilor de baza ale persoanelor, situatie prevazuta la punctul 2 al declaratiei pe proprie raspundere”, a transmis Grupul de Comunicare Strategica intr-o informare.

Potrivit sursei citate, nici valabilitatea RCA nu se prelungeste.

”Nu se prelungeste valabilitatea asigurarii RCA. Aceasta poate fi achizitionata si online. Din acest motiv, deplasarea pentru a ridica polita RCA nu poate fi considerata urgenta si nu este un motiv care poate fi considerat situatie de urgenta ori pentru asigurarea nevoilor persoanei”, a mai precizat sursa citata.

Etichete: valabilitatea ITP, valabilitatea RCA, restrictii de circulatie, ordonanta militara 2

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.