Precizari importante pentru pacientii cu afectiuni tiroidiene

Agentia Nationala a Medicamentelor si Dispozitivelor Medicle din Romania (ANMDMR) anunta ca la finalul saptamanii trecute a verificat rapoartele operatiilor comerciale efectuate de distribuitorii angro privind medicamentul Euthyrox comprimate.

“Este important de precizat ca a sosit in depozitul Merck o cantitate semnificativa de Euthyrox 100 micrograme/comprimat, urmand a se finaliza receptia si a se elibera loturi spre vanzare catre distribuitorii angro, parteneri de contract. In ceea ce priveste Euthyrox 50 micrograme/comprimat, o noua cantitate de cutii se afla in etapa de control al calitatii la producator, estimandu-se ca livrarea din Germania ar fi posibila la sfarsitul saptamanii cu sosire estimata intre 8-10 aprilie”, transmite Agentia Nationala a Medicamentului.

Potrivit sursei citate, referitor la Euthyrox 25 micrograme/comprimat, exista informatia potrivit careia sunt in fabricatie loturi noi, dar nu se poate estima, la aceasta data, cand va avea loc livrarea catre Romania.

In functie de raportarile primite periodic, ANMDMR transmite ca va reveni cu noi informatii.

Etichete: afectiuni tiroidiene, boli endocrine, euthyrox, medicamente tiroida, anmdmr

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.