Covid-19 | 36 de dosare penale pentru cei care nu au respectat izolarea la domiciliu

Pana in prezent, au fost inregistrate 36 de dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, fapta prevazuta de Codul Penal.

Potrivit Grupul de Comunicare Strategica, in perioada 15 martie, ora 8,00 – 16 martie, ora 8,00, au fost inregistrate 1153 apeluri la numarul unic de urgenta 112 si 5517 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisa special pentru informarea cetatenilor.

Autoritatile reamintesc cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE – 0800.800.358.

TELVERDE nu este un numar de urgenta, ci o linie telefonica alocata strict pentru informarea cetatenilor, transmite inca odata Grupul de Comunicare Strategica.

De asemenea, important de stiut este ca cetatenii romani aflati in strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor +4021.320.20.20.

Etichete: izolare covid-19, carantina coronavirus, masuri coronavirus, dosare penale izolare la domiciul

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.