Covid-19 |S-a actualizat lista cu tarile pentru care este necesara carantina sau izolarea la domiciliu

Autoritatile din Romania au actualizat lista cu tarile pentru care este necesara carantina sau izolarea la domiciliu in contextul prevenirii raspandirii infectiei cu coronavirus Covid-19

Astfel, cetatenii care vin in Romania din tari care au peste 500 de cazuri de coronavirus confirmate, precum Franta, Germania, Spania, vor fi izolati la domiciliu timp de 14 zile.

Potrivit Institutului National de Sanatate Publica din Romania, statele cu peste 500 de cazuri confirmate de COVID-19, pentru care se recomanda izolarea la domiciliu sunt: Austria, Belgia, Coreea de Sud – partea tarii unde nu este instituita carantina, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Republica Populara China – zona in care nu este instituita carantina, Spania, Statele Unite ale Americii si Suedia.

Potrivit aceleiasi surse, statele in care este instituita carantina sunt: Republica Populara Chineza – regiunea Hubei, Italia – intreaga tara, Coreea de Sud – Daegu (oras) si Cheongdo (judet) si Iran – intreaga tara.

Etichete: lista tari afectate coronavirus, carantina coronavirus, covid-19, izolarea la domiciliu coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.