Modificarea normelor de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala

Ministerul Sanatatii va modifica normele de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala, acestea nefiind actualizate din anul 2007.

Prin aceasta masura, Ministerul Sanatatii urmareste scurtarea circuitului birocratic si cresterea sigurantei utilizatorilor, transmite institutia intr-un comunicat de presa.

„In prezent, Ministerul Sanatatii pregateste un proiect de act normativ care prevede modificarea Ordinului nr. 1136/2007 privind aprobarea Normelor de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala, cu modificarile si completarile ulterioare si care va reglementa noile conditii in care aceste cabinete vor trebui sa respecte normele de igiena si sterilizare, astfel incat sa nu dauneze starii de sanatate a persoanelor care utilizeaza serviciile lor”, precizeaza sursa citata.

Pentru ca agentii economici sa beneficieze de timpul necesar pentru pregatirea cabinetelor de infrumusetare, noile prevederi vor intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2021.

Etichete: infrumusetare corporala, norme functionare saloane de frumusete, igiena saloane infrumusetare

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.