Ce faci in weekend? Hai la Festivalul Inghetatei Artizanale!

Lume, lume, hai la inghetata! Hai la inghetata colorata, aromata, variata!

Vineri, 23 august, fix in ziua cand nostalgicii vremurilor trecute isi amintesc de paradele comuniste, ceilaltii pot savura o inghetata buna-buna ( si alta decat Polar), o bere artizanala sau pur si simplu se pot relaxa.

Pe parcursul weekend-ului ce bate la usa, la Bucuresti, pe pajistea Hotelului Caro are loc Festivalul Inghetatei Artizanale. Evenimentul promite din start sa fie unul cool, racoritor si colorat, dar mai ales kid friendly (copiii au intrare gratuita).

Organizatorii au pregatit pentru cei mici ateliere de face painting si dans, teatru si improvizatie, tatuaje amuzante, jocuri cu magicieni, introduceri in magia realitatii virtuale (VR), dar si concursuri cu premii.

Adultii se vor bucura de muzica buna, mancare din categoria “ce trebuie”, bere artizanala, bomboane de ciocolata sau de retete de inghetata.

La eveniment sunt asteptati in jur de 10 creatori de inghetata artizanala care mai de care mai exotica sau bio, berea artizanala Perfektum, care se numara printre furnizorii festivalului, dar si food-truckeri sau mici negustori de bunatati eco din camara bunicii.

Festivalul Inghetatei Artizanale – locul unde se construieste o comunitate implicata

Scopul pentru care s-a creat acest festival la Bucuresti este, de altfel, unul cat se poate de umanitar, social si special.

Pe de-o parte, cu banii stransi in urma vanzarii biletelor la acest eveniment, 37 de copii, cu varste intre 6 si 17 ani aflati in centrul de plasament nr. 6 Voluntari, vor fi ajutati sa se integreze in societate. De ajutorul nostru au nevoie si dupa implinirea varstei de 18 ani, atunci cand parasesc centrele de plasament.

Multi dintre ei au nevoie de consiliere psihologica cu experti in domeniu, specialisti pe trauma, dar si de meditatii la matematica, fizica, chimie, romana, sau franceza.

Pe de alta parte, Festivalul Inghetatei Artizanale este o actiune care poate construi o comunitate care sa se implice pe termen lung in sustinerea acestor copii. Comunitate care are puterea de a schimba destine.

Totul incepe cu o inghetata.

Etichete: festivalul inghetatei artizanale, inghetata artizanala, bere artizanala, ajutor copii plasament

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.