Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, complet reabilitata

Sectia de Oncologie de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina a fost complet reabilitata si echipata cu aparatura medicala si mobilier nou.

Potrivit conducerii unitatii medicale, sectia de Oncologie care ocupa tot etajul al cincilea din corpul de cladire ‘Medicala’, este prima sectie la care s-a finalizat reabilitarea, iar pana in vara viitoare se vor finaliza lucrarile si la sectiile din celelalte patru etaje

Investitiile pentru reabilitare si dotare in cladirea ‘Medicala’ se ridica la sase milioane lei fara TVA si sunt asigurate in proportie de doua treimi de catre Consiliul Judetean Olt si o treime de catre Ministerul Sanatatii, relateaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, managerului unitatii medicale a precizat ca sectia de Oncologie are 40 de paturi si circa 1.000 de pacienti pe an care au internari continue.

Pe aceasta sectie lucreaza cinci medici, iar gradul de ocupare a paturilor este de 85%.

Etichete: sectie oncologie, oncologie slatina, internari oncologie, spitalul judetean de urgenta slatina

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.