Zeci de medici si asistenti asigura permanenta la festivalul Neversea

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta ‘Sf. Apostol Andrei’ Constanta vor asigura asistenta medicala la festivalul Neversea ce are loc in perioada 4 – 7 iulie.

Echipa este formata din medici specialisti si rezidenti ai UPU si SCJU, asistenti medicali din cadrul UPU si voluntari – studenti de la Facultatea de Medicina.

„In primele 24 de ore ale evenimentului muzical, la fata locului vor actiona in total 15 medici specialisti si rezidenti, 12 asistenti medicali si 16 voluntari. In cea de-a doua zi, vineri, 05.07. 2019, urgentele vor fi asigurate de 15 medici (specialisti si rezidenti), 13 asistenti si 21 voluntari, impartiti in tura de zi si de noapte. De sambata dimineata pana duminica dimineata sunt mobilizati 15 medici (specialisti si rezidenti), 10 asistenti medicali si 20 voluntari. Ultimele 24 de ore vor fi asigurate de 13 medici, 11 asistenti si 19 voluntari, impartiti in tura de zi si de noapte”, se arata dintr-un comunicat de presa al SCJU ‘Sf. Apostol Andrei’ din Constanta.

In cele patru zile ale festivalului, la fata locului vor fi amenajate trei corturi de prim ajutor si doua posturi medicale avansate.

„Dotarea corturilor si a posturilor medicale va permite tratarea cazurilor usoare si medii, iar daca situatia o va impune, pacientii vor fi transportati cu ambulanta la Urgenta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ‘Sf. Apostol Andrei’ Constanta”, se mai precizeaza in comunicatul citat.

Etichete: asistenta medicala litoral, primul ajutor, spital constanta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.