Aparatura medicala de 250.000 de euro donata Spitalului Municipal Hunedoara

Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Hunedoara va fi dotata cu aparatura medicala in valoare de 25.000 de euro, bani donati de o fabrica de cablaje auto din zona.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Primaria Municipiului Hunedoara, este vorba despre un injectomat Fresenius Kabi, un defibrilator LMD AED PRO, un electrocardiograf cu sase canale SE 601C, un ecograf I7 (cu sonde si stander) si 5 carucioare pliabile YJ-005L necesare pentru transportul pacientilor.

Aparatura a fost predata in cadrul unei ceremonii care a avut loc in amfiteatrul unitatii medicale, in prezenta medicilor care vor folosi echipamentul, a conducerii spitalului, a autoritatilor si a echipei de management a companiei.

„Aparatura donata de compania DRÄXLMAIER Hunedoara este extrem de importanta pentru locuitorii orasului. Avem la spital o echipa de specialisti care se asigura ca hunedorenii au parte de cea mai buna ingrijire medicala, iar acest echipament nou ii va ajuta sa ofere servicii medicale la cele mai inalte standarde”, a declarat Radu Budae, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, conform comunicatului.

Etichete: aparatura medicala, spitalul municipal hunedoara

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.