La Bucuresti va functiona un cabinet stomatologic pentru persoanele cu dizabilitati

In cursul acestei saptamani, in incinta Policlinicii Sociale Baba Novac din Capitala va fi deschis un cabinet stomatologic pentru persoanelor cu dizabilitati, copii si adulti

Potrivit unui comunicat de presa, cabinetul stomatologic va furniza gratuit servicii stomatologice complete la inalte standarde pentru toate categoriile de persoane fara venituri si asigurari medicale.

Accesul pacientilor cu dizabilitati la serviciile cabinetului se va face in urma analizarii dosarului medical si social de catre o comisie interdisciplinara.

„Ne dorim totodata sa dezvoltam parteneriate durabile cu alte asociatii si fundatii active in sustinerea persoanelor cu dizabilitati si care sa poata conta pe noi pentru ceea ce ne dorim a fi cele mai bune conditii disponibile in acest moment pentru aceasta categorie de pacienti”, a afirmat directorul Executiv al Fundatiei, Cristiana Mateoiu.

Cabinetul stomatologic pentru persoanele cu dizabilitati va fi inaugurat de catre Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria.

Etichete: stomatolog copii bucuresti, cabinet stomatologic persoane cu dizabilitati, stomatolog bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.