Aparat RMN la Spitalul Judetean de Urgenta Deva

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Deva va fi dotat cu un aparat de imagistica prin rezonanta magnetica (RMN). CJ Hunedoara a alocat suma de 544.000 de lei pentru pregatirea spatiului in care va functiona noul RMN.

„Actualul spatiu in care functioneaza directiunea si sala de sedinte, va fi reamenajat. Vor fi facute finisaje cu materiale specifice constructiilor spitalicesti si va fi destinat investigatiilor RMN. Avand in vedere ca intrarea se va face prin holul principal, se va asigura un acces facil al pacientilor. Reprezentantii Bancii Mondiale si cei ai Ministerului Sanatatii ne-au asigurat ca aparatul va ajunge la Deva in trei luni de zile”, a declarat marti managerul unitatii medicala, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, structura spatiului va cuprinde un cabinet de investigatii RMN, o cabina de comanda, un spatiu pentru pregatirea pacientilor adulti si unul pentru minori, care cuprinde o incapere pentru anestezie generala si pentru trezire.

Tot aici vor fi amenajate o sala de asteptare, grupuri sanitare, vestiare, un birou pentru personalul medical si un spatiu de depozitare pentru produsele farmaceutice.

Etichete: investigatii RMN, Spitalul Judetean de Urgenta Deva

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.