Sectia de Pneumoftiziologie de la Focsani va fi mutata temporar

Sectia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judetean de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’ din Focsani va fi mutata temporar intr-o alta locatie, pentru ca aici urmeaza s ainceapa lucrari de reabilitare a cladirii.

„Cautam solutii pentru a muta temporar sectia de Pneumoftiziologie in alta parte, pentru ca in momentul in care vor incepe lucrarile, cladirea sa fie eliberata. Implementarea acestui proiect pentru cresterea eficientei energetice a cladirii presupune realizarea unor ample lucrari de reabilitare. Va fi schimbata instalatia termica, sanitara, ferestre etc, deci vom fi intr-un santier permanent. De aceea este nevoie de relocarea pacientilor”, a declarat managerul unitatii medicale, potrivit Agerpres.

El a mai precizat ca dupa reabilitare, sectia de Pneumoftiziologie a spitalului va fi reorganizata, pentru a creste numarul de paturi pentru bolnavii acuti.

Cladirea care adaposteste de 33 de ani sectia TBC a spitalului, singura sectie de profil din Vrancea, avea nevoie urgenta de reparatii capitale.

Etichete: pneumoftiziologie, sectia TBC Focsani, Spitalul Judetean de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’ din Focsani 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.