Dotari medicale la spitalele din Timis | Au fost inaugurate noi cabinete de consultatii

 

Sectia de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) din cadrul Spitalului de Boli Infectioase ‘Victor Babes’ din Timisoara va fi dotata cu aparatura in valoare de zece milioane de lei veniti de la Ministerul Sanatatii.

„Sectia ATI va fi dotata cu aparate de ventilatie mecanica, unul destinat copiilor sub zece kilograme (pentru neonatologie) si noua aparate de ventilatie pentru adulti, infuzomate, injectomate, monitoare, statii centrale de monitorizare care sa poata vedea toate monitoarele care sunt legate la pat”, a declarat conducerea unitatii medicale, potrivt Agerpres.

De asemenea, Spitalul Orasenesc Faget a inaugurat patru noi cabinete de consultatii, deservite de medici specialisti in oftalmologie, psihiatrie, ORL si dermato-venerice. Beneficiarii sunt mii de timiseni din oras si din comunele invecinate.

Potrivit sursei citate, dupa aprobarea bugetului de catre Consiliul Judetean Timis, la sfarsitul acestei luni, administratia judeteana va deschide un apel de proiecte pentru dotarea cu aparatura medicala a spitalelor orasenesti.

Etichete: cabinete medicale timis, spital victor babes timisoara, spital orasenesc faget, consultatii oftalmologie, consultatii psihiatrie, consultatii ORL

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.