PsyPills, aplicatia care reduce emotiile negative, realizata de psihologii de la Cluj


Aplicatia pentru telefoanele mobile „PsyPills”, realizata de psihologi ai Universitatii „Babes-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca este in Top 50 al aplicatiilor din Romania dedicate stilului de viata, aceasta avand scopul de a reduce emotiile negative nesanatoase, realateaza Mediafax.

„PsyPills, aplicatia academica pentru telefoanele mobile elaborata de psihologii Departamentului de Psihologie Clinica si Psihoterapie din Universitatea “Babes-Boylai” (UBB), a fost inclusa intre primele 50 de aplicatii din Romania in clasamentul aplicatiilor dedicate stilului de viata (Mobile App Ranking). In clasamentul recent al aplicatiilor pentru telefoanele mobile, PsyPills (Psychological Pills – Pastille Psihologice – marca protejata ORDA) se afla pe locul 34 in topul vanzarilor in tara de sisteme de tip App dedicate stilului de viata. PsyPills este o aplicatie elaborata de psihologii Departamentului de Psihologie Clinica si Psihoterapie din UBB si este disponibila atat in limba romana, cat si in limba engleza”, scrie intr-un comunicat al UBB Cluj.

Reprezentantii Universitatii au subliniat ca aplicatia vizeaza autocontrolul si reglarea emotionala, prin „pastile psihologic” care diagnosticheaza si reduc irationalitatea si dezvolta rationalitatea, cu scopul final de a reduce emotiile negative nesanatoase si de a creste starea de bine/calitatea vietii prin emotii sanatoase, mai scrie sursa mentionata.

Aplicatia „PsyPills” poate fi utilizata in servicii clinice, terapie autoadministrata (cu monitorizare terapeutica), psihoeducatie, dar si in cercetare”, se precizeaza in comunicatul UBB.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.