Doi oncologi turci vor discuta cu medicii si pacientii romani despre cele mai noi terapii mondiale in domeniu

Doi profesori din Turcia Seref Komurcu (Oncologie Medicala) si Mehmet Taner Ozdemir (Ortopedie Medicala si Oncologica) vor fi prezenti joi, 17 august, la Bucuresti, pentru un seminar cu specialisti romani si vor avea, totodata, o serie de discutii, care vor fi gratuite, cu pacientii cu afectiuni ce tin de competenta lor.

In data de 17 august va avea loc seminarul la care vor fi invitati medici din Romania, iar in cursul diminetii sesiunea de intalniri cu pacientii pentru discutii individuale cu titlu gratuit, a informat Vipmed.

Programarile se pot face la telefon 0732 056 272.

Tema seminarului o reprezinta cele mai noi terapii folosite la nivel mondial in tratarea cancerului – imunoterapia si terapia personalizata tintita.

Prof. dr. Seref Komurcu este medic la Departamentul de Oncologie Medicala si Medicina Interna, specializat in toate tipurile de patologii oncologice, de la Clinica Anadolu Medical Center, iar prof. dr. Mehmet Taner Ozdemir este medic in Departamentul Ortopedie si Traumatologie, specializat in ortopedia medicala si ortopedia oncologica.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.