Transplantul de inima in RomaniaheartIn atentia pacientilor care sufera de boli cardiovasculare si a medicilor specialisti implicati in tratamentul bolilor cardiovasculare este reiinfiintarea Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures.

Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures a fost reinfiintat ca unitate sanitara publica avand personalitate juridica. Decizia de reinfiintare a Institutului a fost luata de Guvernul Romaniei, prin decizia lui Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, si Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii.

Reinfiintarea Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures a fost posibila si prin reorganizarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures.

Principalele activitati si servicii medicale de care vor avea parte pacientii care urmeaza un tratament pentru o boala cardiovasculara sunt transplant cardiac, chirurgie cardiovasculara, cardiologie interventionala.

Din echipa de conducere a Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures vor face parte un manager si un comitet director.

Pacientii care sufera de boli cardiovascularea au astfel posibilitatea de a-si asigura tratamentul bolilor cardiovasculare, interventiile chirurgicale si transplantul cardiac fara a lua hotararea de a cauta un centru de transplant in alta tara odata cu reiinfintarea Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures.

Stire preluata de pe www.agerpres.ro

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
 
 
 
Campanie sustinuta de: