Consultatii gratuite pentru pacientii cu boli de inimaheartIn perioada 23-28 septembrie 2013, pacientii cu boli de inima pot beneficia de consultatii gratuite la Fundatia pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afectiuni Cardiovasculare “Prof.dr. Ioan Pop de Popa” (FOBAC) din Bucuresti.  Activitatea fundatiei marcheaza astfel Ziua Mondiala a Inimii.

Consultatii de care pot beneficia bolnavii de inima

•    Masurarea gratuita a tensiunii arteriale
•    Sedinte de consiliere asupra stilului de viata
•    Consiliere psihologica
•    Consultatii gratuite la medicul cardiolog FOBAC la fiecare EKG

Pe langa consultatiile gratuite, pacientii cu boli cardiovasculare pot beneficia de analize la pret redus in cadrul Fundatiei pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afectiuni Cardiovasculare.

“Marcam Ziua Mondiala a Inimii prin ceea ce stim sa facem mai bine, de peste doua decenii: consultatii si analize pentru pacientii care sufera de boli de inima”, a precizat Acad. Prof. Dr. Ioan Pop de Popa, fondatorul FOBAC si al scolii romanesti de chirurgie cardiovasculara.

Tratament gratuit pentru membrii fundatiei

Membrii fundatiei beneficiaza de tratament gratuit cu ajutorul donatiilor primite.

De-a lungul timpul, Fundatia pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afectiuni Cardiovasculare “Prof.dr. Ioan Pop de Popa” a donat medicamente si dispozitive medicale spitalelor din Bucuresti cu ajutorul donatiilor primite de la partenerii sai din tara  si din strainatate.

Programarea la consultatiile gratuite

Pacientii care doresc sa beneficieze de consultatii gratuite trebuie sa-si faca o programare la numarul de telefon 021.311.00.03.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
 
 
 
Campanie sustinuta de: