Brasov: Cabinet de cardiologie in ambulatoriului Spitalului TBCUn nou cabinet de cardiologie a fost inaugurat, la Brasov, in cadrul Ambulatoriului Spitalului de Pneumoftiziologie. Cabinetul este dotat cu aparatura moderna de specialitate.

„Am semnat cu Casa de Asigurari de Sanatate Brasov suplimentarea contractului de servicii medicale asigurate in ambulatoriul spitalului pentru unul nou, de cardiologie. Cabinetului se poate adresa orice pacient asigurat, care are bilet de trimitere si programare, acesta putand beneficia de investigatii specifice si recomandari de tratament in regim gratuit. Pentru noi, este foarte important, si pentru pacientii pe care ii avem internati in cadrul spitalului, deoarece avand afectiuni respiratorii, de foarte multe ori au boli cardiovasculare asociate si atunci, pentru acestia, nu mai e nevoie sa facem consultatii interdiciplinare la alte unitati sanitare. Pentru functionarea unui serviciu nou am avut nevoie si am primit sprijin atat din partea DSP, cat si a CAS, dar cel mai important a fost cel din partea CJ, care ne-a acordat fonduri pentru achizitionarea echipamentelor medicale necesare, respectiv un electrocardiograf si un ecocardiograf performant, de ultima generatie”, a afirmat dr. Dan Moraru , managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, citat de Agerpres.

Medicul a mai precizat ca are in plan sa dezvolte acest serviciu in continuare, astfel incat, pe viitor, unitatea medicala sa asigure si spitalizare de zi si, ulterior, chiar si spitalizare in regim continuu, cu cinci paturi.

Potrivit sursei citate, activitatea acestui cabinet este asigurata de un medic specialist cardiolog si de o asistenta medicala.

Etichete: cardiologie ambulatoriu, ambulatoriu TBC, policlinica TBC, ambulatoriu Brasov, consultatii cardiologie brasov

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
 
 
 
Campanie sustinuta de: